Njut av livet

Njut av livet fullt ut

Det är lätt att fastna i ett tänk om att det är i morgon som det hela ska ske. Det vill säga; man har hela tiden morgondagen som en utväg och man kan alltid skjuta upp viktiga saker till dess. Men, då klockan väl slår – ja, då flyttas också projekten och planerna fram ytterligare en dag. Man påminner på många sätt om en katt som jagar sin egen svans genom detta – med den uppenbara skillnaden att man tillåter sig själv att aldrig får fast den.

Varför? Jo, för att vi människor ofta är rädda för en förändring. Vi vill känna trygghet och vi vill veta vad som händer runtomkring oss – genom att göra en förändring – stor som liten – så ruckar vi på vår trygghet och kastar oss ut i en ovisshet. Det spelar ingen roll om det handlar om att byta jobb, att byta bostad eller boka in en resa som vi alltid drömt om – planerna riskerar att skjutas på morgondagen enbart på grund av rädsla. Genom att leva på det här sättet – som många av oss gör – så sätter vi i själva verket käppar i våra egna hjul.

För att leva livet fullt ut så måste man också tillåta sig att våga leva. Risker, utmaningar och nya projekt är en del av vår utveckling – låt inte rädslan för att misslyckas hindra dig från att ta nästa steg. Viktigt att påminna om är följande: det gamla livet och de trygga rutinerna du vant dig vid är alltid kvar. Misslyckas du så har du åtminstone försökt och du kommer att få en belöning i form av läropengar. Allting nytt för något gott med sigg, så enkelt är det. Vi hoppas av vi genom den här sidan ska få dig att bryta upp lite och våga kasta dig ut på lite okänd mark.