En frisör är bra att ha i Uppsala

För dig som varit utan frisör i Uppsala en längre tid har frisyren säkert rasat. Vad vore väl Uppsala utan en frisör som kan fixa fest- och vardagsfrisyr.

Att känna sig fin i håret är en härlig känsla. Det vet säkert du som har ett hår som behöver skötas om i tid och otid. För dig som har ett hår som lever sitt eget liv utan att saxen är där och klipper till med jämna mellanrum är det en annan femma.

Till vardags är det skönt att ha en frisyr som är lättskött och bekväm. Men när det gäller festligheter så brukar du säkert vilja fixa håret så att det blir något alldeles extra. Har du ett bångstyrigt hår kan du ju lägga i lite färg som omväxling eller några slingor om det passar bättre.

En frisör i Uppsala har många bollar i luften

Det är inte bara en enda frisör som du kan hitta i Uppsala. Om du letar en stund ska du se att det finns en i varje kvarter. Håret är en viktig sak för många som bor i staden. Studenter i all ära men det finns många andra grupper i samhället som sätter en ära i att vara fina i håret.

När det gäller att vara frisör i Uppsala är det viktigt att du som är det har en förmåga att hålla många bollar i luften. En vill ha håret tvättat medan den andra vill ha slingor. Den tredje kanske bara vill toppa sitt hår medan ytterligare en vill ha håret mer eller mindre avrakat.

Hitta din frisör i Uppsala här: hairstudiouppsala.com

9 Jun 2023