5 sätt att få mer vardagslyx

Alla behöver vi ett uns av lyx och flärd i vår vardag för att leva upp och må bra. Vi ger tips på fem olika sätt som kan gör livet lite roligare under veckodagarna.

Låt musiken berika ditt liv med ett konserthusabonnemang

Det är inte så ofta man kommer iväg på konserter sådär mitt i veckan men det betyder inte att de inte spelas. Alla konserthus i vårt avlånga land har olika typer av abonnemang beroende på vad man tycker om för musik och hur ofta man vill gå på konsert. Är inte konserter din grej? Kolla upp om du kan hitta liknande abonnemang för teater, opera eller dans!

Köp en pool

Har du alltid drömt om att ha en pool? Varför inte ta tag i saken och köpa en? Idag behöver det inte vara särskilt dyrt eller krångligt att skaffa en pool. En pool är något som du och hela din familj kan njuta av till vardags. De finns i flera olika storlekar och prisklasser. Bor du i södra Sverige där det är ett lite mildare klimat kan du med en välisolerad pool och en bra värmepump använda poolen större delen av året. Köpa pool i Skåne är till exempel en riktigt bra affär!

Bygg en bastu

Du kanske redan har en pool eller bor nära en sjö där du brukar ta ett dopp? Då kanske en bastu skulle vara något för er! En bastu hjälper till att få igång cirkulationen. Det är underbart att basta på vintern och sedan gå ut och rulla sig i snön. Det är frisk vardagslyx! Att basta är också ett trevligt sätt att umgås hela familjen.

Gå upp tidigare på morgonen

Finns det något värdefullare än tid? Tid är något som nästa all tycker att de har för lite av. Men, ett trick som kan fungera för att få lite mer tid i vardagen är att gå upp en timma tidigare än du brukar. Då kan du i lugn och ro dricka ditt morgonkaffe och läsa tidningen innan dagen börjar på riktigt. Det är en riktigt härlig vardagslyx att slippa stressa!

Följ ditt hjärta

Ta tag i den där hobbyn eller intresset och gör det där som du längtar efter att få göra. Kanske är det att sjunga i kör eller att gå en stand-up kurs? Att göra sådant som man tycker är roligt gör underverk för humöret och för vardagen i stort. Boka in en kurs i vad det är du drömmer om att hålla på med och se var det leder!

25 Dec 2021