Ansiktslyft utan sövning

Nu kan du få ett ungdomligare utseende genom en tråd under huden. Själva ingreppet går fort, kräver ingen konvalescens och kostar inte speciellt mycket, och du slipper också att bli sövd.

Kanske är inte dina rynkor så framträdande, och huden är bara lite slapp i ansiktet. Du kanske är den perfekta patienten för att göra ett trådlyft i Stockholm. Det finns många kliniker som utför ingreppet, för det har blivit mycket populärt att göra något åt sitt utseende, så att man ser fräsch och utvilad ut. Det går till så att nålar skjuts in under huden och de sätter dit en tråd. Sedan kan man dra till önskad lyftning.

Bli av med lite rynkor

Fina trådar har nästan samma effekt som en filler. Hudens egna kollagenproduktion stimuleras så att huden blir fastare och ålderstecken bromsas. Det finns också lite grövre trådar som har små krokar, och med deras hjälp lyfts huden upp och stramas till när man drar i tråden. Eftersom man är vaken under hela ingreppet, kan man lätt vara med och påverka resultatet. Det vill säga, man bestämmer själv hur mycket man vill att det ska lyftas.

Ta kontakt med en professionell klinik, så får du både mer information om själva metoden, men också en chans att avgöra om det är något som passar dig. Främst används trådlyft av personer som inte har alltför långt framskridna rynkor eller överskottshud. Vill du se lite fräschare ut och slippa bli sövd, är det ett lite enklare och snabbare alternativ man kan prova.

18 Feb 2021