Är du intresserad av att veta mer om coolsculpting?

Vill du ha en slankare form utan att behöva göra en operation, är detta just vad coolsculpting kan erbjuda. Coolsculpting är en fettreducerande behandling utan några som helst ingrepp.

Som de flesta vet idag går det inte att punktförbränna fett på ett visst område. Kroppen har en tendens att samla fettdepåer, framförallt under armarna, insidan av låren, magen och kärlekshandtagen, ja och på betydligt fler ställen. Då passar det att göra coolsculpting, som hjälper till att få bort fettet.

Det går helt enkelt ut på, precis som det låter, att man fryser bort fettdepåer. Coolsculpting är en effektiv och ofarlig metod som tar ca 1-3 timmar att göra. När man gör en frysbehandling kan man känna obehag. Det ska inte göra ont, men kan bli obehagligt och ömt. När man gjort det är man snabbt uppe på benen igen och kan om man vill fortsätta dagen med till exempel jobb. Coolsculpting ger dig ett snabbt och önskat resultat.

Hur fungerar då coolsculpting?

Det är en metod där oönskade fettdepåer fryses ner för att sedan tas bort. Man använder sig av ett munstycke med mjukt överdrag som appliceras över fettdepåerna. Frysbehandlingen dödar fettcellerna och med ett kontrollerat vakuum sugs fettet upp för att kristalliseras. Metoden skadar inte de vävnader som ligger runt omkring fettet du vill ta bort. Man använder sig av ett beprövat Anti-Freeze Detect system som endast behandlar specifika områden. Det tar ca 4 månader till slutreslutatet visar sig och då får man en fettborttagning på 20-25 %.

Coolsculpting är främst för normalviktiga då det inte är effektivt på samma vis om du redan bär på en övervikt. Har du övervikt och vill testa coolsculpting bör du först försöka gå ner i vikt, det finns hjälp även för det.

Är det säkert?

Coolsculpting är en effektiv och säker metod som ger dig det du vill ha utan att behöva lägga dig under kniven. Coolsculpting används aktivt världen över. Metoden är den enda FDA-godkända maskinen för fettfrysning i världen och g.odkänd av EU. Det är mycket enkelt att hitta en bra klinik för coolsculpting. När du hittar en klinik du vill gå till och veta mer om börjar man alltid med en konsultation där läkaren träffar och pratar med sin patient. Där berättar han utförligt om hur processen går till samt om den passar dig. De kommer även att väga, mäta och ta foto.

14 Oct 2020