Duktig kiropraktor i Vasastan

Att ta kontakt med sjukvården när man har ont i kroppen är vanligt. Men finns det något man kan göra medan man väntar på att få en tid? Kanske kan ett besök hos kiropraktor i Vasastan hjälpa?

Richard fick ont i sin högra armbåge och varje rörelse smärtade. Han kontaktade vårdcentralen som skulle skicka en kallelse per brev. En arbetskamrat undrade om han hade funderat på att ta kontakt med en kiropraktor i Vasastan som han hört var bra.

Efter några dagar, när smärtan blev för mycket, tog han kontakt och bokade tid. Vad hade han att förlora på ett besök? Om det inte hjälpte hade han fortfarande en tid hos doktorn längre fram.

Smärtfri behandling hos kiropraktor i Vasastan

Han fick en tid följande måndag hos kiropraktorn i Vasastan som konstaterade att han hade tennisarmbåge. Konstigt, tyckte han som aldrig spelat tennis, men kiropraktorn förklarade vad det innebar.

Det gjorde riktigt ont när han tryckte på utsidan av armbågen och det bestämdes att de istället skulle göra stötvågsbehandling. En apparat med tryckluft användes och kändes lite grann. Men han blev informerad om att det kunde dyka upp en diffus smärta lite senare. Behandlingen tog bara maximalt tio minuter.

Redan efter första gången kändes det lite bättre, men han skulle gå flera gånger tills han var bra. Fem behandlingar senare var han så pass mycket bättre att han avbokade tiden som han fått på vårdcentralen. Två ytterligare behandlingar som kiropraktorn rekommenderat skulle han däremot gå för att bli helt bra igen.

9 Dec 2021