Göra ett val för resten av livet

För många är en tatuering ett sätt att smycka sin kropp där man samtidigt gör en utsmyckning som har ett värde för personen själv. Men hur väljer man en tatuering som ska vara aktuell hela livet?

Det finns två typer av människor som inte har en tatuering. Antingen vill man inte ha en eller så vet man inte vilken man ska välja. Det finns också de som ska tatuera sig som väljer något i stundens ingivelse. Men eftersom det är något som man ska ha hela livet så är det klokt att välja noggrant och att låta det gå en ganska lång tid från det att man bestämmer sig till att man gör det.

Kopia eller original

Som utsmyckning kan man välja mellan tre olika typer av tatueringar. Det kan vara tecken i form av bokstäver eller siffror. Man kan välja ett foto som exempelvis ett djur eller en människa, eller så kan man gå på något konstnärligt. Väljer man något konstnärligt så kan man antingen ha med sig motivet själv eller så kan man be tatueraren göra något snyggt i den stil man önskar. Som inspiration kan man titta på motiv på internet eller besöka hemsidan för den tatueraren man ska gå till. Huckleberry Tattoo är en tatuerarstudio som lägger ut bilder på utförda tatueringar på internet. Det är ett sätt för kunden att hitta inspiration. Men det går även att använda bilderna som referensobjekt för att få ett hum om tatuerarens kompetens.

25 Nov 2020