När du behöver fillers i Stockholm

Är det dags att fylla ut insjunkna partier någonstans på kroppen? Letar du efter fillers i Stockholm? Läs mer här.

Vill du att din hud ska återfår sitt naturlig utseende kan det vara en bra idé att prova botox eller andra fillers. Kanske har din hud blivit slapp och rynkig eller torr och behöver fukt. Då är det fillers som hjälper. På fler ställen i Stockholm så finns det kliniker som erbjuder allt man kan tänka sig för att återfå utseendet av sin forna glans. Kanske är det så att man råkat ut för en olycka eller har ett skönhetsfel. Man kan hitta både kirurgiska operationer och injiceringar för att åtgärda de problem man har. Prova fillers i Stockholm för att se resultat som ger den naturliga skönheten ett lyft till oanade höjder.

Var på kroppen använder man fillers

Fillers används till exempel för att fylla ut rynkor så att man slipper se så mycket av dem. Man kan också förstora delar av sin kropp, främst i ansiktet. Det är väsentligt billigare att justera sin näsa med fillers istället för att göra ett ingrepp med kirurgi. Det absolut vanligaste området man använder fillers till idag är troligtvis i och runt läpparna. Många människor upplever att deras läppar är som små, smala streck och kan då förstora dem en aning, eller ibland riktigt mycket, med just hjälp av fillers. Andra vill ha bort de markerade linjerna precis i närheten av läpparna. Påsar under ögonen är även det ett vanligt problem för många som väljer att åtgärda det med injektioner.

Vad är fillers för något?

Fillers är produkter som sprutas in under huden för att fylla ut den. Det kan bestå utav flera olika substanser. Hyaluronsyra som är det vanligaste är ett naturligt, kroppseget ämne eller substans som finns naturligt i kroppen och har en förmåga att binda till sig vätska. När man blir äldre avtar förmågan att binda vatten i kroppen och huden kan då se mer slapp och rynkig ut. I en del filler ingår just ämnet hyaluronsyra och man sprutar in det i de områden som behöver korrigeras. Det påverkar inte hudens kondition och kan därför kombineras med andra förbättringar. Efter ett tag har kroppen på ett naturligt sätt tagit hand om hyaluronsyran och brutit ner den. Då behövs det mer injektioner. Det är alltså ingen engångsföreteelse utan man fyller på med några månaders mellanrum.

22 Sep 2020