Vill du hitta din bar i Gävle?

Hur är en bra dag för dig? Vad får dig att må bra? Om du älskar att jobba, kanske du gillar måndagar? (Jo det finns de som älskar måndagar). Eller om du, som flertalet svenskar, istället gillar att vara ledig, kanske du gillar fredagar? Eller kanske lördagar? Gillar du helger, så gillar du förmodligen både fredagar och lördagar, när du ännu kan se fram emot åtminstone en eller två lediga dagar. Så vad ska man göra på en ledig kväll? Blir det en trevlig kväll på någon bar i Gävle? 

Gillar du att trängas med flera andra festsugna människor, då är förmodligen baren i till exempel Gävle den bästa platsen. I Storbritannien är det inget konstigt alls att gå till den närmaste baren. Det är inte nödvändigtvis för att festa som de går till närmaste bar, utan bara för att äta sin lunch, slappna av, eller äta något litet i stället för att göra som oss, svenskar när vi "fikar". För britterna är det oftast det enda stället man går till, när man vill prata lite med kompisarna, gå på dejt, skvallra om de senaste nytt eller bara inte vill gå hem.

Ska baren ha dart eller karaoke?

Är man lite rastlös kanske man inte gillar att sitta still. Då kanske man hellre vill spela dart, spela på olika enarmade banditer, eller andra spel? Det kanske finns något biljardbord som man vill spela på. Gillar man det kan man till exempel googla "dart Gävle" eller "biljardbord Gävle" om man vill hitta en bar med dart-spel eller biljardbord i Gävle. Är du hellre sångsugen kan du googla "karaoke Gävle" om du tycker det är roligare att sjunga något örhänge. Det är många som älskar att sjunga karaoke. Kanske din dag och kväll blir fulländad när du får sjunga några av dina favoritsånger? 

After work har blivit alltmer populärt

Att gå ut med kollegerna en vanlig onsdagkväll eller fredagkväll har blivit alltmer populärt och vanligt i Sverige. Att dricka ett glas öl, kan faktiskt räcka för en sådan After work, i synnerhet om man ska upp dagen efter och har vanlig arbetsdag. Då är det inte läge att svira runt på stans olika ölhak och festa tills klockan är 3 på natten. I stället kan man äta en liten bit mat, dricka öl eller vin till maten och sedan gå hem och sova, och stiga upp följande dag nykter och pigg.

19 Jan 2020